Op 20 maart 2020 hield Willem Alexander deze toespraak:

https://www.koninklijkhuis.nl/documenten/toespraken/2020/03/20/toespraak-koning-willem-alexander-in-verband-met-het-coronavirus

Drie jaar later heb ik ‘em herschreven met mijn intuïtieve ‘kennis’ van nu. Of noem het een voorgevoel. En neem het met een korreltje zout.

“Binnen enkele jaren is ons dagelijks leven drastisch veranderd. Het beleid van de WHO , het WEF en andere samenwerkende organisaties op mondiaal niveau, raakt ons allemaal, in Nederland, in de Caribische delen van het Koninkrijk en in de hele wereld.

Het meest getroffen zijn de mensen die doelbewust bang zijn gemaakt door so called wetenschappers, de media en onze eigen overheid. Wij spelen het spel intens mee met het narratief van de farmacie en hun gecreëerde coronavirus. 

Net als u piekeren wij te veel in deze moeilijke tijd. En angst is een slechte raadgever.

De maatregelen via deze gecreëerde crisis om een tech-samenleving te ontwikkelen vinden wij noodzakelijk en ze zijn ingrijpend. Ik begrijp uw weerstand als U Uw geliefde, Uw moeder, vader, oma of opa niet kunt bezoeken zonder Coronapas of digitaal ID bewijs. Juist nu wilt U maar één ding: hun hand vasthouden. Troost geven.

Big Farma levert een uitzonderlijke prestatie. Ze maken een enorme klapper waar miljarden mee zijn gemoeid. Over de ruggen van natuurlijk onze artsen en verpleegkundigen. Onterecht krijgen zij veel waardering uit de hele samenleving. Wij zijn blij met de naïviteit van alle zorgprofessionals en de hele medische sector. 

Ook duizenden voormalig zorgverleners en andere vrijwilligers melden zich spontaan om in hun reddersrol hun energie te verspillen aan dit verdienmodel van de farmacie. Dramatisch.

Wij mogen ook scherp zijn op de deskundigen van het RIVM, de GGD’s en op alle andere instellingen en experts die ons op basis van wetenschappelijk onderzoek en vals gecreëerde kennis hebben voorgelogen. Ze staan onder een hogere macht. Het is belangrijk dat we hun narcisme leren doorzien en alle aanwijzingen daaromtrent zichtbaar maken. Zij hebben maar één doel voor ogen en dat is dat burgers elkaar ontkrachten en dat burgers telkens in crisis komen en dat de risico’s om als mensen kwetsbaar te worden, zo groot mogelijk wordt.

Want kwetsbare afhankelijke mensen duw je makkelijker een social credit systeem in. 

We beseffen maar al te goed hoe misbaar bewuste mensen zijn als we deze samenleving omturnen. Mensen in de logistiek, de supermarkten, de schoonmaak, de ICT, het onderwijs, de kinderopvang, het openbaar vervoer, bij de politie en op al die andere plekken, eigenlijk zijn al deze mensen overbodig, want TECH en AI nemen het over.

De tech gaat ons door deze moeilijke tijd heen helpen. Zonder zielloze algoritmen willen we -de elite- het simpelweg niet. Daarvoor hoeven we geen dank.

Onze wensen zijn ook dat iedereen failliet gaat. Iedereen die zich zorgen maakt over de continuïteit van zijn bedrijf. Of je nu exporteur bent of ZZP’er, deze situatie komt hopelijk snoeihard aan. Dat hebben we zo gepland. Het is noodzakelijk om de eigen onderneming waar je jarenlang zoveel tijd en liefde in hebt gestoken, te laten verdwijnen, ten gunste van een digitaal betaalsysteem. Dat geldt ook voor mensen in de cultuursector die hun projecten eigenlijk altijd al voor niets deden.

Ik denk ook aan alle kinderen in Nederland. Ik snap heel goed dat jullie nog naïever zijn dan volwassenen. Eerst is het misschien leuk om kind te zijn. Maar dat gaat snel over. Naar school moeten. En naar voetbal of balletles. Verjaardagsfeestjes die vieren dat je langzaamaan je eigen ik verliest als volwassene in wording. Dat is best moeilijk.

Ook voor ouders! Opeens zitten ze met het hele gezin opgesloten in een tech-samenleving in wording. Gedwongen moeten thuiswerken, nauwelijks mogelijkheden hebben om er op uit te gaan omdat bijna alles waarop je je verheugde in het leven, doelbewust teniet wordt gedaan. ‘You will own nothing you will be happy!’

Dat vraagt nogal wat van ons allemaal.

Als je onzeker bent of bang, is de behoefte om manipulerende slechte leiders te volgen onbewust groot. Liever een slechte leider dan in je verlammende overlevingsmodus blijven hangen. Je wilt je angst kwijt. Je wilt het liefst je vertrouwde leven terug. Als het kan samen deze gedwongen koers bijsturen. Maar daar steken we graag een stokje voor. 

In deze nieuwe omstandigheden is je vrijheid terug eisen veel moeilijker geworden. Onze overheid creëert (alsof het een sekte) is nieuwe patronen en mensen willen er nou eenmaal graag bijhoren. Dus ze manipuleren je werkomgeving. De sportclub, de koffieochtend, de muziekvereniging, het familieweekend, de kerkdienst.

Het gemanipuleer maakt deze situatie met zoveel gecreëerde angst extra makkelijk voor ons, vooral richting mensen die goedgelovig zijn.

Gelukkig is er weinig wat u hoeft te doen. We weten immers voor u wat u nodig heeft. Dit is iets waar u even doorheen moet. Weinig mensen beseffen dat. Ze houden een wakend oog op de overheid en prikken er doorheen waar het kan. De narcistische machtstructuren kunnen zij niet stoppen. Het doorzien helaas wel!

Laten we samen zorgen dat iedereen zich in de steek gelaten voelt. Ook die bewuste mensen.

Om de angst in het collectief te vergroten, zijn er gelukkig de online communicatiemiddelen, de telefoon of de post. En Nederland zou Nederland niet zijn als niet overal mensen spontaan in een hysterische massapsychose terecht komen en klakkeloos de overheid volgen.

Buurtgenoten die verward raken voor het woonzorgcentrum in de wijk. Mensen die zich laten ronselen voor dit farma verdienmodel. Studenten die geen toekomst meer ervaren en suïcidaal worden. Het Coronabeleid maakt ongelofelijk veel kapot. 

Het zijn die eigenschappen van verward zijn die we heel goed kunnen gebruiken, niet alleen nu, maar zeker ook later als we de samenleving nog verder uithollen met de plannen van een Tricity state in Nederland en de omstandigheden hier zeker uitdagender worden.

https://www.tristatecity.nl

U allen zorgt er onbewust voor dat door uw verlamming in uw leven, het hart van deze samenleving dood gaat. Naïviteit, angst en egocentrisme: zolang we die drie vasthouden kunnen we van de ene crisis in de andere crisis blijven terechtkomen zo door blijven gaan, en zo gaat dit gedoe gelukkig nog lang genoeg duren.

2020-2030 wordt een decennium dat ieder van ons zou willen vergeten . Iedereen heeft zijn eigen excuses om te geloven dat we er niks aan konden doen om uit deze fuik te blijven en beleeft het op een andere manier. Maar ik hoop en verwacht dat een gevoel van individualisme en wanhoop ons dwars door deze psychotische tijden ervoor zal zorgen dat we ons onbewust laten opdrijven richting de Tech samenleving, waar Klaus Schwab al jaren van droomt. U bent niets waard. En daar haalt de elite economische waarde uit. En daar draag ik als koning van BV Vernederland graag mijn steentje aan bij.

U allen, inclusief mijzelf wens ik u:

Welkom in het nieuwe gek. 

Toespraak Koning Willem Alexander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *