Jeroen Zwaal (1974) uit Arnhem

Mijn naam is Jeroen Zwaal. Ik ben geboren in 1974. Ik woon in Arnhem samen met mijn vrouw en dochter. Ik uit me graag op allerlei creatieve manieren. Zowel voor mezelf als voor anderen.

Na een lange weg met veel pieken en dalen heb ik nu een koers uitgezet waarin deze creativiteit een grotere rol heeft gekregen. Tegelijkertijd is mijn focus verplaatst. Ik zal de komende jaren me minder actief inzetten in en voor de GGZ en me meer richten op sociaal domein en samenleving.

De naam ‘Zwali’ gebruik ik sinds mijn zestiende om mijn creatieve werk te signeren. Het was ooit een graffiti tag op de flat bij mijn broer en ik vond het meteen een mooie geuzenaam: Zwaal met een beetje magie werd zodoende Zwali.

Als ik iets voor je kan betekenen dan hoor ik dat graag.

Hartelijke groet, Jeroen