De werken uit deze Zwali Art Gallery zijn als reproductie te koop. Wat koop je? Een ingelijste reproductie in A4 of A3 formaat. Ingelijst door Lijstenmakerij Van Norden. Met de best passende houten lijst en passepartout (afhankelijk van de afbeelding en jouw wensen). Ingelijst met ontspiegeld museumglas, uitgeprint in de beste printkwaliteit (100 jaar kleur echt) op Hahnemüle Fine Art print giclee.

Hoe gaat het aankopen in zijn werk?

Klik op de afbeeldingen om ze in een groter formaat te kunnen bekijken. Kies een artwork (onthoud de titel) en gebruik onderstaand contactformulier om je voorkeuren op te geven. Na ontvangst van het contactformulier, stuur ik je een offerte met betaalinformatie. Na je betaling ga ik voor je aan de slag. De bedragen van de werken hangen af van de grootte en het inlijsten.

De prijs (100 %) is opgebouwd uit: A)70% uurloon voor het laten drukken/inlijsten/etc plus de inlijstkosten. B) 30% De creatieve waarde.

Richtprijs: A4: 270 euro A3: 370 euro 

Ik zorg ervoor dat het werk binnen drie weken is ingelijst. Je krijgt per email een bevestiging dat je het werk bij mij thuis in Arnhem kan ophalen. 

Tot en met mei 2021 geef ik een ‘early-adopter’ korting van 15%!