Hier op deze website toon ik graag een deel van mijn creatieve werken die ik heb gemaakt. Allereerst zijn het puzzelstukjes van mijn eigen proces. Tegelijkertijd dienen ze anderen tot inspiratie merkte ik de afgelopen jaren.

Werk is te koop, zowel reproducties als origineel werk. Wanneer je origineel werk koopt, behoudt ik het recht om digitale afbeeldingen ervan te blijven delen. Vraag me naar de mogelijkheden. Ook is binnenkort werk te koop via een webshop hier op de site. Nog even geduld!

Als associatieve beelddenker komen beelden en gedachten makkelijk bij me binnen, ik gebruik ze dan ook graag tijdens coaching. Iemand kan erg veel houvast ervaren, wanneer ik bij een complexe situatie een passende metafoor aanbied en we samen door dit beeld wandelen en het van allerlei kanten kunnen belichten en aanpassen aan de gewenste situatie. Dat geeft letterlijk en figuurlijk ruimte.

Mijn creatieve werk zie ik allereerst als een vorm van heling en zelf-coaching. Om deze uitkomsten vervolgens te delen met anderen, maakt het voor mij extra bijzonder.