Via Linked In werp ik me op als netwerker en verbinder van gedachtengoed en mensen aan (de te veranderen) systemen.

De rol van inspirator is een overall rol die eigenlijk overal terugkomt. Ik heb altijd een enorme flow in gedachten en ideeën, dus het houdt me gezond om deze te delen.

Dit delen doe ik met maar één ideaal: een toekomst waar mensen ervaren met elkaar in verbinding te staan als één groot onderling verbonden organisme dat de wereld als één thuis ziet en de ander ziet als deel van zichzelf. ‘We zijn elkaar’.

Ooit komen we daar op uit. Dat weet ik gewoon. Dat is de plek in tijd en ruimte, waar al mijn inspiratie vandaan komt. Het komt dus niet van mijzelf, ik geef dit gedachtengoed op een concrete manier door.

Meer praktisch uitgewerkt vertaalt zich dat in mijn visie op de samenleving en de zorg voor elkaar in de afkorting: PHO. Publieke Herstelgerichte Ondersteuning. Dat is een verhaal apart, dus dat terzijde gelaten.

Inspiratie uit ik via gedichten, liedjes, teksten, verhalen, blogs, vlogs, twitterberichten, tekeningen, sculpturen, podcasts en binnen samenwerkingsverbanden met anderen in allerlei vormen van werk.

Mijn creatieve input is steevast ondertekend met ‘Zwali’