Jeroen van Weperen (L) met zijn Zwali aankoop.

Gisteren op 22 oktober 2020 beleefde ik een bijzonder dag. Na jaren van acties, processen en bewegingen, vanuit verschillende rollen ging ik vandaag recht op mijn doel af en weer terug. Ik heb gekozen voor mijn talent én mijn passie en zet dat in de wereld. Of anders gezegd: de wereld zet mij in het leven dat ik wens te leven.

Zonder mijn oude rollen los te laten heb ik gekozen voor een nieuwe rol: kunstenaar zijn. Tekenen, deze werken laten afdrukken, inlijsten én verkopen. Op deze dag lukte dat voor de eerste keer op deze manier. En dat is voor mij zoveel waard. Vandaar dat ik het proces onderweg in de auto filmde en uitleg geef waarom ik er zoveel waarde aan hecht.

In die zin is dit dus ook een herstelverhaal, met verschillende kantelmomenten. Een symbolische én realistische reis van A via B weer naar A. Onderweg in deze youtube neem ik je mee in mijn gedachtengoed en in dat voor mij memorabele hier-en-nu-moment van gisteren. Goed om te weten: ik gebruikte een gopro camera, dus de camerabeweging in beeld heb ik achteraf gemonteerd, safety first!

De link die ik in de youtube noem: Mijn nieuwe rol en samenwerking met de crisiscentrale. Ook daar ben ik heel blij mee. https://crisiscentrale.nl/over-ons/partners/

Wil je net als Jeroen van Weperen ook Zwali Art in je huis hebben hangen of iemand een tekening cadeau doen? Dat kan je via deze pagina hier op de site realiseren. https://jeroenzwaal.nl/koop-zwali-art/

Bedankt voor het kijken en een fijne dag gewenst! Jeroen

Zwali #Art – The road movie ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *